tenDollar

Wednesday, 20 April 2011

adverlets oke ker..??

salam sejahtera semua....

hmmm...memula skali..sori ea coz lama x update entry..aku sebok sangat pasal baru ja stat keja..ada masa aku citer pasal nie.. oke..aritu bang liee ada bagitau nak citer pasal adverlet kan..hmm..disebabkan masa yang amat terhad...aku pon pakai search je  kat google..haha  tq ye cik google... cari punya cari...dah jumpa entry2 yang berkaitan ngn adverlet..anyway tq kepada blogger2 lain yang banyak explain pasal adverlet nie...uolz kalu nak tau gak pasal adverley nie boleh klik sini dan sini . oke...?? dah tengok...?? so,kepada uolz semua boleh la buat penilaian sendiri..

p/s: pendapat aku..biarlah aku mencuba dulu..tak salah kan mencuba..?? bak kata orang  sendiri cuba sendiri rasa.. ^,^

5 comments:

  1. banglie.. tgk sini http://tiffinbiru.blogspot.com/2011/04/macam-mana-dts-dan-ba-skandal-blog.html

    ReplyDelete
  2. @Izamir Ridzwan dah tengok tutoriol tue..memang complete.. thanks bagi info ^,^

    ReplyDelete
  3. VIMAX adalah produk herbal alami yang sangat efektif dan berhasiat untuk mengatasi masalah pria dewasa...
    VIMAX ASLI Terbuat dari bahan-bahan herbal. Cara membedakan Vimax Asli dan vimax palsu, klik CIRI CIRI VIMAX ASLI dapatkan vimax asli di agen resmi
    saya suka artikel anda, informasi yang bagus bagi saya

    ReplyDelete

LIKE..LIKE...LIKE....

iklan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

yang nie pon usha gak...^_^