tenDollar

Tuesday, 22 February 2011

4 jam baru siap button reply..!!

salam sejahtera semua...

hari nie bang liee nak kasi cerita yang santai2 je okey...eh..!!korang prasan tak semalam bang liee tak update entry baru?? kenapa ea...??errrr...apa kata korang  gi tengok kat ruangan komen kat bawah..?? ada tak button repply..?? haaa...tue la sebabnya..!!

sebenarnya masa bang liee tengah blogwalking...tetiba terjumpa plak satu tajuk entry yang nampak cam best....."cara2 tambah button reply kat blog".....hmmm..nampak cam menarik...nak try lah......try punya try...4 jam jugak la nak ambik masa siap...huh..!!















tau kenapa ambik masa lama na buat benda neh..?? pasal buat tak jadi2...hehe3...mula2 tue menyirap la jugak metabolisma2 darah bang liee ..tapi dek kerana tahap kesabaran yang tinggi...akhirnya bang liee berjayaa jua (chewaah..ayat skema..)

u'all yang belum buat button reply boleh ikut tutorial kat blog nie ...bang liee sebenarnya  malas nak citer step2 benda nie  (malas nak print screen sebenarnya.....)  ok...tue saja untuk entry kali nie....see ya....     ^,^

4 comments:

  1. cube try test button kat komen nier... http://slamberlah.blogspot.com
    hehehe....

    ReplyDelete
  2. @aNnE
    suka dia maen test2 nie...hehe3

    ReplyDelete

LIKE..LIKE...LIKE....

iklan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

yang nie pon usha gak...^_^