tenDollar

Sunday, 20 February 2011

PANAS.....!! fan page orang suka melancap pula ditubuhkan....!!!

salam sejahtera semua.....

entry kali  ini bang liee teruskan dengan menerjah beberapa lagi page2  fan/group  dalam  fesbuk  untuk  dijadikan  pengajaran bagi kita semua...DAN.....page yang terpilih untuk kali ini ialah....jeng...jeng...jeng....(buat suspen plak..)  tengok pic bawah nie...

klik untuk besarkan
















aduuusss....inilah kategori2 manusia  tak cukup sel otak.....dah la mengaku buat benda2 tak senonoh....pastu siap tayang muka pulak...!! disebabkan kesian...terpaksa la  bang liee sembur cat kat muka diorang pakai software paint...heh!!  u'all boleh chek page dengan klik  nie  .......

10 comments:

  1. Encik Blogger tau x pe...bang liee pon rasa bengang ngn diorang nie..

    ReplyDelete
  2. haha gelak je tengok page ni.
    bangang sungguh.
    jom kita buat page ingat rukun islam nak?
    biar dorang terasa. :P

    ReplyDelete
  3. ieka darlink nice idea..pastu ajak diorang join pulak.. ^,^

    ReplyDelete
  4. ahh.. bangang gila dorang ni.. nasib baik tak terlike.. hampas sungguh la malaun2

    ReplyDelete
  5. perghhh biar betul..smpai mcm tu skali ka...

    entries terhangat>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

    ReplyDelete
  6. diorg nie mmg bngang islam pde nme jew...kt tmpat gitu pown jdi...wth

    ReplyDelete

LIKE..LIKE...LIKE....

iklan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

yang nie pon usha gak...^_^