tenDollar

Saturday, 19 February 2011

apasal la diorang nie benci blogger ea...??

salam sejahtera semua....

tadi bang liee on9 fesbuk saja je nak cari page group/fan....tetiba terjumpa plak page celaka neh.....


           
klik untuk besarkan














kenapa??......kenapa??.....kenapa la diorang nie ea....?? tak de sebab logik pon bang liee  nak benci diorang nie tapi apasal plak diorang bennci blogger??hmmm.....

6 comments:

  1. xramai pon gang tu..haha.
    tapi apasal nak benci plak kan.
    xde keje la tu.

    ReplyDelete
  2. diorang jeles kot . biarkan je laa diorang . :)

    ReplyDelete
  3. saya_arief x de keja yang berfaedah la tue.. ^,^

    ReplyDelete
  4. xsebab nk benci blogger..ishhh..

    ReplyDelete
  5. dia jeles sebab x pandai ber' blogger...hahaha

    ReplyDelete

LIKE..LIKE...LIKE....

iklan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

yang nie pon usha gak...^_^