tenDollar

Saturday, 5 February 2011

lelaki hensem VS lelaki x hensem

 salam semua......


kalau lelaki handsome pendiam, perempuan ckp : woow, cool giler..
kalau lelaki tak handsome pendiam, perempuan ckp : eh, perasan bagus..

kalau lelaki handsome berbuat jahat, perempuan akan ckp : nobody's perfect..
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat, perempuan akan ckp : memang.. muka pon mcm pecah rumah..

kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan ckp : wah.. machonya, mcm hero filem..
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan ckp : entah - entah kawan dia..

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan ckp : sepadan sangat..
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan ckp : mesti kena bomoh perempuan tu..

kalau lelaki handsome ditinggalkan kekasih, perempuan akan ckp : jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggalkan kekasih, perempuan akan ckp : (terdiam, tapi telunjuknya meliuk - liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)

kalau lelaki handsome penyayang binatang, perempuan akan ckp : perasaanya halus.. penuh kasih sayang..
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang, perempuan akan ckp : sesama keluarga memang harus menyayangi..

kalau lelaki handsome bawa BMW, perempuan akan ckp : matching.. hebat luar dalam..
kalau lelaki tak handsome bawa BMW, perempuan akan ckp : bang, bosnya mana?

kalau lelaki handsome tak mau bergambar, perempuan akan ckp : pasti takut kalau2 gambarnya tersebar..
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar, perempuan akan ckp : tak sanggup melihat hasilnya?

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan ckp : ini baru lelaki gentleman..
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan ckp : naluri pembantu, memang begitu..

kalau lelaki handsome bersedih hati, perempuan akan ckp : let me be your shoulder to cry on..
kalau lelaki tak handsome bersedih hati, perempuan akan ckp : kuatnyer nangis !!!  lelaki ke bukan ni?



p/s: agak2 korang betul  ke point2 kat atas neh......??  ^,^

2 comments:

  1. @ DiriKu aper nak buat...camni la naseb laki x ensem...huhu -__-

    ReplyDelete

LIKE..LIKE...LIKE....

iklan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

yang nie pon usha gak...^_^